Featured Post 6

6/17/2014

Vezi care este masculul care-o ţine ocupată pe Anda Adam

Anda Adam nu-i duce lipsa iubitului, Cătălin Ţîră pentru că, în locul fotbalistului, un alt mascul o ţine „în priză” pe artistă. Este vorba de un mascul feroce pe care blonda îl iubeşte ca pe ochii din cap şi căruia-i dedică tot timpul atunci când fotbalistul ei lipseşte.






În lipsa lui Cătălin Ţîră, Anda Adam îşi omoară vremea cu şi pentru Mercy, bichonul ei, în vârstă de şase ani, pe care l-a primit de la un fost iubit, adică, probabil chiar de la băiatul de la meteo. Chiar dacă s-au despărţit de mai bine de doi ani, cei doi au rămas în relaţii bune, iar micuţul patruped îi va aminti mereu de el.

Acum, Anda trăieşte o nouă poveste, alături de un tânăr cu şaisprezece ani mai tânăr decât ea, dar se pare că vârsta nu stă în calea fericirii lor, ba din contră, le este foarte bine aşa. Numai că, timpul liber nu este cel mai bun prieten al lor. El, fotbalist de profesie, se împarte între cantonamente, meciuri şi deplasări, iar ea, cântăreaţă de succes, aleargă între un oraş şi altul sau de la un spectacol la altul. Aşa că, se văd când se întâlnesc, mai răruţ, că-i mai drăguţ.
Şi când nu sunt împreună, Anda îşi ocupă timpul, puţin pe care-l are, la cumpărături. De obicei, pentru ea, dar de data asta s-a lăsat pe ea şi a avut grijă să-i cumpere micuţului Mercy tot ce-i trebuie în materie de alimentaţie, nutriţie şi ce mai are el nevoie. Aşa că, dragă Cătălin Ţîră: Anda este pe mâini bune! Pardon, pe lăbuţe bune!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu