Featured Post 6

6/16/2014

Uite ce a zis Ştefan Stan despre Mantea !

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au format un cuplu foarte frumos, dar care s-a încheiat în urmă cu mai bine de un an. Între timp, fiecare au mers pe drumuri separate şi au păstrat o relaţie de amiciţie.



Ştefan Stan este un bărbat extrem de romantic, dar ale căror vorbe pot să usture extrem de tare. Cam la fel s-a întâmplat şi în momentul în care artistul a vorbit despre fostele lui relaţii şi defectele femeilor din viaţa lui. Se pare că toate marile iubiri ale lui Ştefan au avut un singur numitor comun, şi anume, bârfa.
Potrivit declaraţiei lui de la Antena Stars, Ştefan Stan detestă dorinţa femeilor de a bârfi şi de a căuta vinovaţi pentru greşelile lor, iar până acum, doar de astfel de iubite a avut parte.
Cred că a fost o problemă de caracter. Nu îmi plac pârâcioşii, în general, iar în majoritatea cazurilor în care relaţia nu a funcţionat a fost din cauza bârfei. Eu nu am întâlnit nicio femeie care să îşi asume greşelile, vina, întotdeauna tot ceea ce am auzit au fost vorbe rele, spuse, eventual şi de faţă cu restul prietenilor a mărturisit Ştefan Stan.

Sursa: spynews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu