Featured Post 6

This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured post 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

6/24/2014

Dieta cu gheata

Se pare ca in discutia despre diete mai este loc pentru regimuri de slabit noi, desigur toate revolutionare si care te pot face sa pierzi kilograme multe intr-un timp cat mai scurt.








Una dintre cele mai bizare diete din ultima perioada are drept element central consumul de gheata, multa gheata, pentru a fi mai precisa. Da, ai citit bine, se pare ca, pentru a slabi, trebuie sa incepi sa vezi cuburile de gheata cu alti ochi si sa nu le folosesti doar pentru a-ti racori cocktail-urile.
Noul regim este cunoscut drept The Ice –Diet si a fost creat de un doctor gastroenterolog din Statele Unite ale Americii, Brian Weber.

Ideea pe care se bazeaza acest plan de slabit, cel putin surprinzator, este faptul ca gheata va impune organismului sa consume un numar mai mare de calorii, deoarece trebuie sa reuseasca sa aduca aceste lucruri inghetate pana la nivelul de temperatura al corpului uman.

Brian Weber a lansat de curand un e-book, distribuit gratuit pe Internet, in care aceasta dieta este prezentata in detalii. In aceasta carte, este mentionat faptul ca ingerarea pe zi, a unui litru de gheata, insemnand aproximativ patru cani de cuburi de gheata, ar putea sa te ajute sa arzi cu 160 de calorii mai mult. Astfel, timp de o luna ai putea pierde jumatate de kilogram, fara a introduce schimbari in rutina alimentara sau in cea a activitatilor fizice.

Gastroenterologul mentioneaza pe pagina de Internet dedicata dietei cu gheata ca principiul pe care se bazeaza regimul creat de el a fost inventat intr-o perioada in care, din dorinta de a slabi, acesta a inlocuit inghetata cu gheata.

Nu ar trebui insa sa jubilam, unii experti afirma ca gheata, de fapt, nu prea ajuta organismul uman sa piarda kilogramele in plus. Elisa Zied, nutritionista si autoarea cartii “Yonger Next Week”, a declarat ca greutatea de care vei reusi sa scapi in timpul regimului cu gheata, se va pune la loc cel mai probabil, imediat ce vei renunta la gustarea rece. De asemenea, gheata ar putea avea un efect negativ asupra dintilor, deoarece, dupa cum prea bine stim, mancarurile reci nu fac bine acestora.
Patricia Meredith, profesor in cadrul Colegiului de Stomatologie al Universitatii din Iowa, afirma ca gheata poate distruge emailul si dentina, elemente importante ale dintilor, ce ii protejeaza de aparitia cariilor.

Acelasi expert in domeniul nutritiei, Elisa Zied, considera drept unic avantaj al “The Ice Diet” consumul sporit de apa, ce are loc implicit. Acesta este un aspect benefic, deoarece ar putea preveni supraalimentarea datorata de multe ori confuziei dintre senzatiile de foame si sete.
Asadar, inainte de a te aproviziona cu pungi de gheata si de a-ti face promisiunea ca vei respecta cu sfintenie acest regim, poate ar fi mai potrivit sa te documentezi in legatura cu alte diete ce ar putea sa iti ofere silueta dorita cu adevarat.



Cum scapi de punctele negre și părul de pe față

Punctele negre de pe față se pot îndepărta ușor și nu ai nevoie de multe produse cosmetice costisitoare. De asemenea, cu aceeași mască naturală pentru punctele negre poți îndepărta și părul nedorit de pe față.
Ca să îți faci masca naturală care îndepărtează punctele negre, dar și părul nedorit de pe față ai nevoie de un albuș de ou, dar trebuie să mai ai la îndemână și vată sau dischete demachiante necusute pe margine. După ce separi albușul de gălbenuș, și îl bați, poți începe să îl aplici pe față astfel:
 
 
După ce întinzi albușul pe față cât mai bine, ia straturi subțiri de vată și întinde-le pe față, peste albuș. Dacă este nevoie, mai aplică albuș pe deasupra, ca vata să se poată lipi complet de piele. Evită zonele cu păr pe care nu vrei să le epilezi - sprâncenele, tâmplele și așa mai departe. 
După ce ai aplicat și vată pe întreaga față, trebuie să lași masca să se usuce complet. O poți lăsa pe ten în jur de o oră ca să fii sigură că este uscată când o tragi de pe față.
Când simți că masca s-a uscat complet, o poți trage de pe piele, însă încet și nu dintr-o singură mișcare, pentru că ți se poate irita pielea. Dacă nu s-au luat toate punctele negre de la prima încercare, poți repeta procesul peste câteva zile.



Sursa: unica.ro

6/19/2014

Nu te multumi doar cu gratarul clasic ?

10 fructe si legume pe care sa le pui pe gratar






Vinete
Taie-le in felii de 2,5 cm si acopera-le cu ulei de masline. Pune-le pe gratar si gateste-le cate 6 minute pe fiecare parte. Vinetele vor deveni crocante pe exterior si moi pe interior. Yummy Yummy!

Piersici
Gratarul nu face altceva decat sa le accentueze dulceata si este atat de simplu de facut. Pur si simplu taie-le in doua, scoate-le samburele si pune-le cu fata in jos pe gratarul incins. Scoate-le dupa ce au prins o nuanta aurie, aproximativ 5 minute. Stropeste-le cu miere, presara putina scortisoara deasupra sau mananca-le cu iaurt grecesc. 


Sparanghel
Usor rumenit, cu putin ulei de masline, sare si pier, sparanghelul este o garnitura excelenta de vara. Pune-l direct pe gratarul incins, timp de 2-3 minute. Este plin de vitamina B6, acid folic si vitamina E.

Pepene
Este un superfruct de vara. Plin de licopen, un antioxidant puternic, si o sursa excelenta de vitaminele A si C, pepenele merita savurat in fiecare zi. Nu doar ca desert sau in salate, ci si pe gratar. Taie-l in felii mari, groase de 2-3 centimetri si pune-l pe gratarul incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Rosii
Sunt printre putinele alimente care devin mai sanatoase dupa gatire. Asa ca pune-le pe gratar si bucura-te de gusutul lor in paste, salate sau ca garnitura pentru fripturi. Trebuie doar sa le tai in doua, sa le stropesti pe ambele parti cu ulei de masline si sa le lasi 3 minute pe gratarul incins.

Ananas
Caldura ii taie din aciditate si il transforma intr-un desert la fel de dulce ca o bomboana. Taie-l rondele sau wedges si pune-l cate 3 minute pe gratar, pe fiecare parte.

Ciuperci Portobello
Acestea au o textura perfecta pentru gratar. Incearca-le si ne vei da dreptate. Ce trebuie sa faci este doar sa le ungi cu putin ulei de masline si sa le pui pe gratar, cu fata in jos (4 minute), apoi sa le intorci si sa le mai lasi 7 minute.

Zucchini
Taie-i pe lungime, acopera-i cu putin ulei de masline si presara putina sare si piper. Sunt gata de gratar. Tine-i un minut.

Morcovi
Daca iti plac morcovii la cuptor, sigur iti plac si cei la gratar. Pune-i intr-o tigaie tip grill, la foc medie, si lasa-i 5 minute. Nu uita sa-i cureti de coaja inainte.

Banane
Taie bananele in doua, pe lungime, da-le cu putin spray de copt si lasa-le cate 2 minute pe fiecare parte.


VA UREZ POFTA BUNA !!!





Orele de refacere a organelor

raim cu totii într-un univers ciclic. Totul în jurul nostru se repetã: secundele, minutele, orele, zilele, anii, anotimpurile, somnul, respiratia, bãtãile inimii… Viata e formatã dintr-o întreagã gamã de cicluri care creeazã o adevarata simfonie… Adãugãm în fiecare zi cîte o cãrãmidã la zidul vietii noastre. Dacã reusim sã mentinem un ritm corect în interiorul, dar si în afara noastrã, “concertul” pe care-l sustinem aici, pe Pãmînt, va fi unul lung si melodios. Ca sã reusim asta, trebuie sã stim cum.



Un mecanism important al corpului este bioritmul cotidian al organelor interne. Despre bioritmul corpului uman s-a scris destul de mult, dar despre cel al organelor interne, mult mai putin. Johanna Paungger si Thomas Poppe, în cartea “Aus eigener kraft”, fac o descriere amãnuntitã a ritmului functiilor organelor noastre interne.
Autorii afirmã cã fiecare dintre organele corpului are o activitate maxima timp de 2 ore pe zi, dupã cum urmeazã:

- vezica biliarã (23:00-1:00)
- ficatul (1:00-3:00)
- plãmînii (3:00-5:00)
- intestinul gros (5:00-7:00)
- stomacul (7:00-9:00)
- splina si pancreasul (9:00-11:00)
- inima (11:00-13:00)
- intestinul subtire (13:00-15:00)
- vezica urinarã (15:00-17:00)
- rinichii (17:00-19:00)
- circulatia sangvinã (19:00-21:00)

iar o acumulare generalã de energie se face între orele 21:00 si 23:00.
Haideti sã încercãm sã analizãm, din acest punct de vedere al autorilor, o zi din viata noastrã!

Stomacul, splina, pancreasul
E foarte important cum ne trezim dimineata. Dacã am încerca sã observãm cum se trezesc animalele dimineata, am constata cã ele mai întîi se întind, începînd fãrã grabã noua zi. Sã luãm exemplu de la animale si sã încercãm sã ne trezim dimineata linistiti, acordîndu-ne cîteva clipe de relaxare înainte de orice activitate zilnicã. Multi se trezesc dimineata cu “sufletul la gurã”, cu teama cã nu au timp de a rezolva ceea ce si-au propus… Ar fi bine sã ne trezim putin mai devreme decît o facem de obicei pt a simti linistea dinaintea zilei care abia începe.

Între orele 7:00 si 9:00, functiile stomacului sînt la valoare maxima, deci trebuie sã luãm micul dejun farã grabã. Ar trebui sã tinem cont si de calitatea si cantitatea alimentelor pe care le consumãm la aceastã masã.

În intervalul orar 9:00-11:00 lucreazã intens splina si pancreasul, stomacul odihnindu-se. În acest interval e recomandat sã nu consumãm alimente greu digerabile.. Pancreasul e cel care controleazã nivelul glicemiei. E de preferat sã nu consumãm prea multe dulciuri pt a nu forta functia pancreasului.. Splina, “cimitirul trombocitelor”, dacã nu functioneazã corect, se poate perturba nivelul trombocitelor din sînge.

Inima, intestinul subtire
Între orele 11:00 si 13:00, activitatea inimii e la capacitate maxima. În aceastã perioadã nu se recomandã mese copioase, care presupun un consum suplimentar de energie, care va fi luat din energia necesarã activitãtii intense a inimii.

Intestinul subtire are o activitate intensã între orele 13:00 si 15:00. Autorii afirmã cã nu de multe ori s-a observat cã un angajat cu norma redusã de muncã realizeazã la serviciu la fel de mult ca un angajat cu norma întreagã… De ce? Din cauza randamentului scãzut al organismului dupã orele 13, mai ales dupã un prînz copios.. Activitatea intestinului subtire, cu rol imp. în procesul de digestie, e ghidatã de sistemul nervos vegetativ, aceasta putând fi blocatã sau dereglatã de stres sau nervozitate. Din acest motiv se recomandã ca masa de prînz sã fie luatã în liniste.

Între orele 15:00 si 17:00 e perioada în care functioneazã la maximum vezica urinarã. Vezica urinarã are un rol imp în dezintoxicarea organismului, alãturi de rinichi. Acest lucru poate fi accelerat cu ajutorul ceaiurilor diuretice, care au un efect maxim dacã sînt bãute pînã la ora 19:00, deoarece între orele 17:00 si 19:00 rinichii functioneazã intens. Dacã în acest interval orar, puteti beneficia, alãturi de un ceai diuretic, si de un masaj de relaxare, se produce o dezintoxicare mai eficientã a corpului.

Dupã ora 19:00 e bine sã nu se consume o cantitate prea mare de lichide, înainte de somnul de noapte.
Circulatia sangvinã are o activitate intensã între orele 19:00 si 21:00. Autorii spun cã dacã multi pãrinti au zilnic o problemã cu adormitul copiilor înainte de ora 19:00, dupã aceastã orã, trimisul la culcare devine deseori “o bãtãlie crâncenã”, care de obicei e cîâtigatã de cãtre copii. Acest lucru nu se întîmplã fãrã motiv: între orele 19:00 si 21:00 circulatia sangvinã functioneazã cel mai bine. În aceastã perioadã, corpul si spiritul se gîndesc la cu totul altceva decît la dormit.

De la ora 21:00 pînã la ora 23:00 se realizeazã o acumulare intensã de energie în corp. Aceste 2 ore ale recuperãrii energiei se numesc la chinezi, dupã un meridian al corpului, “triplul încãlzitor”. Cei care sînt în aceastã perioadã sensibili la frig, cei care nu pot dormi decît într-o camerã încãlzitã nu ar trebui sã ignore acest semnal. Undeva s-a creat un dezechilibru fizic sau emotional si necesitã atentie. Pt multi dintre noi, cele 2 ore sunt pline de vitalitate. Acest lucru e mai usor vizibil la tineri, care în aceastã perioadã se gîndesc sã meargã la distractii si nu la somn. Multora dintre noi ni s-a imprimat ideea, ani de-a rîndul, cã seara trebuie sã ne culcãm devreme, corpul refãcîndu-se prin somn pînã la miezul noptii. Poate cã aceste vorbe sînt de fapt interpretarea gresitã a ideii cã noi acumulãm intens energie între cele 2 ore.

Vezica biliarã si ficatul
Între orele 23:00 si 1:00 se realizeazã intens functiile vezicii biliare. Aceasta, care contribuie cu secretiile ei la digestie, e un organ care, prin disfunctia lui, dã mari probleme întregului organism. Cei care se trezesc des noaptea în aceastã perioadã trebuie sã-si punã cumva problema unei functionãri gresite a bilei sau a ficatului.. Stresul si mîncarea consistentã cu prãjeli si grãsimi seara împiedicã o functionare corectã a bilei. Compresele umede si calde aplicate pe zona ficatului sînt benefice în acest interval orar. Ceaiul fierbinte, bãut cu înghitituri mici, mai ales cel de pelin, bãut cu 20 de minute înainte de masã, ajutã la activarea functiei bilei. Sucul de ridichi ajutã de asemenea. E de mare importantã descongestionarea intestinului gros care, dacã nu se realizeazã în mod natural, se poate face cu ajutorul unor clisme. În acest interval orar ar trebui evitate, pe cît posibil, bãuturile si alimentele reci. Dacã sînt probleme în functionarea bilei sau a ficatului, munca desfãsuratã în perioada noptii e foarte nocivã, deoarece nu se pot reface cele 2 organe.
Mai avem încã 6 ore din noapte pt a încheia ciclul de functionare al organelor interne pe parcursul unei zile.

Astfel, între orele 1:00 si 3:00 functioneazã intens ficatul. Acesta, dacã are o structurã deterioratã, se poate reface în anumite conditii, importantã fiind odihna prin somn alãturi de o bunã încãlzire a corpului. Functia ficatului suferã din cauza toxicitãtii mãrite a unor alimente, a alcoolului, nicotinei, cît si a stresului. De retinut e cã alcoolul si nicotina au un efect mult mai dãunãtor între orele 1:00 si 5:00 dimineata.

Între orele 3:00 si 5:00 dimineata e rîndul plãmînilor sã functioneze intens. Multi fumãtori au un acces de tuse dimineata pt cã plãmînii au lucrat toatã noaptea si acum dau afarã substantele care nu trebuie sã fie în interiorul lor.

Între orele 5:00 si 7:00 dimineata, intestinul gros are o functie maximã. Hrana stã în intestinul subtire circa 2 ore, iar în cel gros, chiar 20 de ore. Scaunul subtire indicã probleme de digestie în intestinul subtire, iar constipatiile pun în evidentã o crestere a toxicitãtii organismului.

Alungati bãtrînetea!
Cu aceastã ocazie, prin scurta cãlãtorie în intervalele orare ale unei zile am încercat sã vã prezint, cu ajutorul celor 2 autori, cîteva aspecte ale ceasului nostru interior. Cunoasterea acestor ritmuri ne face sã avem încredere în instinctele noastre, actionînd corect pentru a ajuta functiile organismului.. E f. important sã nu simtim cã îmbãtrînim o datã cu vîrsta, cãci starea bunã a intelectului, puterea de a munci, de a iubi scad considerabil îmbãtrînirea. Sã ne ascultãm ceasul interior si sã încercãm sã ne adaptãm ritmului sãu, strivind prejudecãtile. Existã personalitãti care au trãit, creând la vîrsta de 80 de ani. E bine sa la respectati!

6/17/2014

Gigi Becali a ieşit din închisoare în această dimineaţă când a fost dus la Judecătoria Medgidia

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a declanşat, în 14 mai, procedura disciplinară în cazul lui Gigi Becali, pentru o intervenţie telefonică în cadrul unei emisiuni televizate şi pentru comportamentul din perioada permisiunii din penitenciar, când a dat mai multe interviuri presei, potrivit Mediafax.
Becali s-a plâns că atunci când a fost scos la muncă, la Academia lui Gică Hagi, a fost transportat cu un autobuz şi n-a fost lăsat să dea nici măcar perdelele la o parte.
"M-au dat afară din puşcărie, au zis că nu se poate, m-au întrebat cu ce plec acasă şi mi-au spus că plec cu trenul. M-au dus cu maşina cu perdele pe o străduţă dintr-o comună şi de acolo am plecat la Bucureşti. Eu consider că mi s-a făcut o nedreptate prin modalitatea prin care mi s-a acordat învoirea. Mi s-a spus că amânarea pe care mi-au dat-o e cauzată de faptul că am vorbit la TV”, a declarat Gigi Becali.





Becali a fost sancţionat cu suspendarea dreptului la vizită şi cu suspendarea dreptului de a primi pachete, timp de o lună. De asemenea, acestuia i s-a interzis să mai iasă la muncă, la Academia lui Gheorghe Hagi, până în luna septembrie. Ulterior, Gigi Becali a contestat sancţiunea la judecatorul delegat din penitenciar.
Becali a avut, la mijlocul lunii mai, o permisie de 24 de ore, el declarând la revenirea în unitatea de detenţie că a fost acasă, şi-a liniştit familia că este sănătos, nu este "chelios, bătrân sau slăbit". Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.
Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Liviu Vârciu a făcut scandal la nunta Oanei Roman

Cadru de basm, bucate alese, muzică pe toate gusturile, ţinute de gală şi invitaţi pe măsură! La nunta Oanei Roman, iar nuntaşii au fost cu adevărat răsfăţaţi la petrecere. Distracţia şi voia bună au venit la pachet, pentru unii poate chiar în exces. Este cazul lui Liviu Vârciu, care a confundat nunta cu un chef din club stropit din plin cu alcool. 





12 ore de distracţie. Atât i-au ţinut bateriile pe miri şi pe invitaţii lor, duminică, la Palatul Ştirbey. Oana Roman şi Marius Elisei şi-au chemat rudele, apropiaţii şi prietenii să petreacă de la orele 20.00, iar cei mai mulţi nu s-au mai dat plecaţi până a doua zi la 08.00 dimineaţa.

În zorii zilei ultimii nuntaşi au luat-o uşor spre casele lor, nu înainte de a lăsa darul în două cutii special aranjate, una pentru miri şi alta pentru micuţa Maria Isabela, semn că Oana s-a gândit la tot şi a pus la punct în detaliu evenimentul. Ca părinţii ei să se simtă bine, Petre Roman, însoţit fiind de Silvia Chifiriuc, vedeta i-a aşezat diamental opus la mese. Evident, Mioara Roman şi fostul ei soţ s-au evitat toată seara, iar fostul premier a dansat pe ring cu Silvia Chifiriuc şi cu fiica lui, cei doi fiind protagoniştii unui vals care a emoţionat întreaga sală.

Când totul părea că se desfăşoară conform planului, a intrat în rol Liviu Vârciu. Uşor euforic, cântăreţul a început prin a o şicana pe Adelina Pestriţu. Profitând de faptul că bruneta a venit neînsoţită, fostul ei soţ a avut grijă să se dea în stambă, reuşind să o  terorizeze pe brunetă. Glumele lui nu au ţinut prea mult, pentru că Adelina şi-a luat tălpăşiţa mai repede decât şi-ar fi imaginat Vârciu, care a continuat spectacolul. Cântăreţul şi-a descheiat nasturii de la cămaşă şi a improvizat ad-hoc o nouă costumaţie. A desfăcut husele scaunelor, aranjate festiv, şi s-a învăşurat cu ele.
Dacă unii au gustat show-ul, altora li s-a părut de prost gust. Când a văzut că nimeni nu-i mai dă atenţie, Vârciu nu s-a oprit din a uimi audienţa. A pus mâna pe telefon şi în jurul orei 04.00 a chemat o tânără, mare amatoare de manele, să-l transporte în siguranţă acasă, nu înainte de a remarca faptul că tortul miresei, unul cu cinci etaje, decorat cu trandafiri naturali, a fost servit... îngheţat.
Pe lângă circul făcut de fostul soţ al Adelinei, invitaţii au aplaudat la scenă deschisă recitalul lui What's up, care a ridicat lumea de la mese, însă s-au întrebat şi de ce Liviu Guţă nu a mai venit deloc la nuntă, aşa cum era în program. Tot invitaţii au remarcat că deşi a depus eforturi să se simtă bine, mireasa a fost foarte obosită, iar zâmbetul i-a pierit de tot de pe faţă spre finalul nunţii.
Totul are şi o explicaţie plauzibilă, vedeta fiind greu încercată în ultimele luni după intervenţiile chirurgicale multiple pe care le-a suferit. Curajul ei de a nu amâna evenimentul, chiar dacă a fost la un pas de a muta botezul şi nunta la o dată ulterioară, a fost apreciat în special de părinţii Oanei. Mioara Roman chiar a recunoscut că a avut clipe în care şi-a pierdut cumpătul, măcinată de griji. Mama vedetei a fost în permanenţă lângă ea la nuntă, ba chiar atunci când a renunţat la voal, Oana a cerut special ca fiinţa care i-a dat viaţă să-i fie alături.


Sursa: spynews.ro

Explicatia meteorologilor pentru scaderea de 14 grade in 7 zile

Romania s-a confruntat, luni, cu cea mai friguroasa zi de 16 iunie din ultima jumatate de secol. Minima a fost de 8 grade Celsius!!!






Fata de saptamana trecuta, cand vestul tarii se topea la 35 de grade, scaderea termica a fost atat de brusca incat i-a dat peste cap pe meteo-sensibili. Chiar si cei care nu s-au plans de dureri de cap sau de oase au fost nevoiti sa revina de la tricouri si pantaloni scurti, la pardesie si pulovere.
De o saptamana, oscilam intre dupa amieze fierbinti la piscina si grindina cat oul de porumbel.
"Groaznic. Fata de ieri e frig. Nu-mi place, nu e vara si sunt prea bruste schimbarile", spun oamenii.
Martea trecuta, vremea era caniculara, cu maxime de 35-36 de grade. Luni, la jumatatea lui iunie, avem temperaturi de inceput de Martisor.
Acum o saptamana, Capitala era incinsa la 33 de grade. Bucurestenii, imbracati in maiouri si pantaloni scurti, priveau sugestiv spre fantanile arteziene, ravnind la o baie racoritoare. Acum avem cu 14 grade mai putin, adica 19. E clar ca trecatorii au scotocit in dulapuri si au luat din nou trenciurile, iar jocurile apei accentueaza senzatia de frig.
Ce sa mai zicem ca tremuram, tremuram, doamna. Nu vedeti ca timpul s-a schimbat, ca si oamenii", au spus locuitorii Bucurestiului.
Si nici nu-i de mirare ca defilam cu fesuri, glugi si paltoane - e cea mai rece zi de 16 iunie din ultimii 50 de ani.
Aceasta patrundere de aer mai rece conduce la temperaturi cu 1-2-3 grade mai scazute decat valorile cele mai scazute inregistrate vreodata de cand se fac observatii meteorologice: 16 grade pentru Targoviste este recordul: 14 avem la aceasta ora", a dezvaluit meteorologul Veronica Dima.
Iar zgarcenia gradelor din termometru incepe sa-i afecteze pe multi.
La schimbarile bruste de temperatura, evident ca toate afectiunile reumatice se rascolesc. Cele articulare, spondiloza isi face de cap. E posibil sa se manifeste si la cei sanatosi. Poate putin mai depresivi, poate dorm mai prost", a spus si dr. Doina Nistor, medic de familie.
Stresul asupra organismului continua cateva zile. Pana vineri, vremea va fi ploioasa, rece si instabila. Cei mai afectati pot fi varstnicii, in special cardiacii.


Sursa: protv.ro

Vezi care este masculul care-o ţine ocupată pe Anda Adam

Anda Adam nu-i duce lipsa iubitului, Cătălin Ţîră pentru că, în locul fotbalistului, un alt mascul o ţine „în priză” pe artistă. Este vorba de un mascul feroce pe care blonda îl iubeşte ca pe ochii din cap şi căruia-i dedică tot timpul atunci când fotbalistul ei lipseşte.






În lipsa lui Cătălin Ţîră, Anda Adam îşi omoară vremea cu şi pentru Mercy, bichonul ei, în vârstă de şase ani, pe care l-a primit de la un fost iubit, adică, probabil chiar de la băiatul de la meteo. Chiar dacă s-au despărţit de mai bine de doi ani, cei doi au rămas în relaţii bune, iar micuţul patruped îi va aminti mereu de el.

Acum, Anda trăieşte o nouă poveste, alături de un tânăr cu şaisprezece ani mai tânăr decât ea, dar se pare că vârsta nu stă în calea fericirii lor, ba din contră, le este foarte bine aşa. Numai că, timpul liber nu este cel mai bun prieten al lor. El, fotbalist de profesie, se împarte între cantonamente, meciuri şi deplasări, iar ea, cântăreaţă de succes, aleargă între un oraş şi altul sau de la un spectacol la altul. Aşa că, se văd când se întâlnesc, mai răruţ, că-i mai drăguţ.
Şi când nu sunt împreună, Anda îşi ocupă timpul, puţin pe care-l are, la cumpărături. De obicei, pentru ea, dar de data asta s-a lăsat pe ea şi a avut grijă să-i cumpere micuţului Mercy tot ce-i trebuie în materie de alimentaţie, nutriţie şi ce mai are el nevoie. Aşa că, dragă Cătălin Ţîră: Anda este pe mâini bune! Pardon, pe lăbuţe bune!


Elevii intră vineri în VACANŢA DE VARĂ

Elevii şi preşcolarii vor intra de vineri, 20 iunie, în vacanţa de vară, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.






Elevii de clasa a VIII-a şi cei din anii terminali de liceu au luat vacanţă mai devreme în vederea susţinerii evaluării naţionale şi a examenului de bacalaureat.

Anul şcolar viitor va începe în pe 15 septembrie, potrivit unui proiect de ordin de ministru privind structura anului şcolar 2014-2015.

Anul şcolar viitor va avea 36 de săptămâni de cursuri, însumând 177 de zile lucrătoare, prin excepţie, pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar va fi de 37 de săptămâni din care durata cursurilor este de 33 de săptămâni, 4 săptămâni fiind dedicate desfăşurării examenului naţional de bacalaureat, prevede un proiect de ordin de ministru, publicat pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Pentru clasele terminale de liceu cursurile se încheie în data de 29 mai 2015, iar pentru clasa a VIII-a anul şcolar va avea 36 de săptămâni, din care durata cursurilor este de 35 de săptămâni, o săptămână fiind dedicată desfăşurării evaluării naţionale. Astfel, cursurile claselor a VIII-a se vor încheia în data de 12 iunie 2015.

În perioada 1 - 9 noiembrie 2014, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar sunt în vacanţă. Vacanţa de iarnă va începe sâmbătă, 20 decembrie 2014 şi se va încheia duminică, 4 ianuarie 2015. Cursuri vor începe luni, 5 ianuarie 2015 şi se vor încheia vineri, 30 ianuarie 2015.

Vacanţa intersemestrială este cuprinsă între 31 ianuarie 2015 şi 8 februarie.

Cursurile semestrului al doilea vor începe luni, 9 februarie 2015 şi se vor încheia vineri, 10 aprilie 2015, iar vacanţa de primăvară este cuprinsă între 11 aprilie şi 19 aprilie, urmând ca elevii să se întoarcă la cursuri luni, 20 aprilie, până vineri, 19 iunie.



Sursa: romaniatv.net

Veşti bune pentru Michael Schumacher

Michael Schumacher(45) a suferit un accident grav, în urmă cu aproape jumătate de an. De atunci şi până acum, noutăţile cu privire la starea lui de sănătate a ţinut toţi fanii sportivului în suspans.



Veşti bune pentru Schumacher şi apropiaţii lui! Pilotul de Formula 1 a fost mutat de la secţia de terapie intensivă a spitalului în care se afla şi a ajuns într-o sală normală de recuperare.
"Schumacher este în afar oricărui pericol. Totuşi, nivelul progresului înregistrat de când medicii anunţau, acum patru luni, că începe procedura de revenire progresivă din coma indusă artificial, stârneşte întrebări", a declarat purtătoarea de cuvânt a sportivului, Sabine Kehm, pentru publicaţia spaniolă Bunte.

Michael Schumacher a suferit un grav accident de ski, la data de 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel.


Sursa: realitatea.net

Barbatii care mananca mai mult de trei felii de sunca pe zi sunt de doua ori mai predispusi sa moara de insuficienta cardiaca. Acesta este rezultatul unui nou studiu ce confirma legatura, deja stabilita, intre consumul de carne procesata si riscul de deces. - See more at: http://www.ordineazilei.ro/actualitate/social/sanatate/p/consumul-de-carne-procesata-ne-scurteaza-viata#sthash.bcE2kFyB.6WfXunvi.dpuf
Barbatii care mananca mai mult de trei felii de sunca pe zi sunt de doua ori mai predispusi sa moara de insuficienta cardiaca. Acesta este rezultatul unui nou studiu ce confirma legatura, deja stabilita, intre consumul de carne procesata si riscul de deces. - See more at: http://www.ordineazilei.ro/actualitate/social/sanatate/p/consumul-de-carne-procesata-ne-scurteaza-viata#sthash.bcE2kFyB.6WfXunvi.dpuf
Barbatii care mananca mai mult de trei felii de sunca pe zi sunt de doua ori mai predispusi sa moara de insuficienta cardiaca. Acesta este rezultatul unui nou studiu ce confirma legatura, deja stabilita, intre consumul de carne procesata si riscul de deces. - See more at: http://www.ordineazilei.ro/actualitate/social/sanatate/p/consumul-de-carne-procesata-ne-scurteaza-viata#sthash.bcE2kFyB.6WfXunvi.dpuf
Barbatii care mananca mai mult de trei felii de sunca pe zi sunt de doua ori mai predispusi sa moara de insuficienta cardiaca. Acesta este rezultatul unui nou studiu ce confirma legatura, deja stabilita, intre consumul de carne procesata si riscul de deces. - See more at: http://www.ordineazilei.ro/actualitate/social/sanatate/p/consumul-de-carne-procesata-ne-scurteaza-viata#sthash.bcE2kFyB.6WfXunvi.dpuf
Barbatii care mananca mai mult de trei felii de sunca pe zi sunt de doua ori mai predispusi sa moara de insuficienta cardiaca. Acesta este rezultatul unui nou studiu ce confirma legatura, deja stabilita, intre consumul de carne procesata si riscul de deces. - See more at: http://www.ordineazilei.ro/actualitate/social/sanatate/p/consumul-de-carne-procesata-ne-scurteaza-viata#sthash.bcE2kFyB.6WfXunvi.dpuf

6/16/2014

Uite ce a zis Ştefan Stan despre Mantea !

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au format un cuplu foarte frumos, dar care s-a încheiat în urmă cu mai bine de un an. Între timp, fiecare au mers pe drumuri separate şi au păstrat o relaţie de amiciţie.



Ştefan Stan este un bărbat extrem de romantic, dar ale căror vorbe pot să usture extrem de tare. Cam la fel s-a întâmplat şi în momentul în care artistul a vorbit despre fostele lui relaţii şi defectele femeilor din viaţa lui. Se pare că toate marile iubiri ale lui Ştefan au avut un singur numitor comun, şi anume, bârfa.
Potrivit declaraţiei lui de la Antena Stars, Ştefan Stan detestă dorinţa femeilor de a bârfi şi de a căuta vinovaţi pentru greşelile lor, iar până acum, doar de astfel de iubite a avut parte.
Cred că a fost o problemă de caracter. Nu îmi plac pârâcioşii, în general, iar în majoritatea cazurilor în care relaţia nu a funcţionat a fost din cauza bârfei. Eu nu am întâlnit nicio femeie care să îşi asume greşelile, vina, întotdeauna tot ceea ce am auzit au fost vorbe rele, spuse, eventual şi de faţă cu restul prietenilor a mărturisit Ştefan Stan.

Sursa: spynews.ro

Ea a fost cea mai sexy apariţie de la nunta Oanei Roman!

Deşi a purtat o rochie roşie la botezul fiicei sale, cu puţin timp înainte să se îmbrace în cea albă, de mireasă, Oana Roman a fost eclipsată de una dintre invitatele la petrecere, care a strălucit într-o ţinută roz-fosforescent. 

 

Ileana Badiu şi soţul său au atras toate privirile când şi-au făcut apariţia la Palatul Stirbey, unde, în această seară, are loc petrecerea de nuntă a Oanei Roman şi-a lui Marius Elisei şi de botez a fiicei celor doi. În timp ce majoritatea invitaţilor au venit îmbrăcaţi la costum cu cămaşă şi papion şi rochii în culori palide, Ileana şi soţul ei au ales să spargă monotonia acestui dress-code nescris.  

El a purtat o cămaşă fără nasturi la piept şi decoltată, prin care i se vedeau accesoriile de la gât, iar Ileana a "luat ochii" tuturor cu o bluză largă, din voal roz strident, şi o pereche de pantaloni scurţi din dantelă, la fel de roz.



Sursa: spynews.ro

9 motive pentru care nu ar trebui să bei NICIODATĂ energizante

Vrei un suc carbogazos la fel sau mai puternic decât cafeaua și cola nu îți mai e suficientă? Probabil apelezi la energizante. Nu ai nici măcar idee de răul pe care ți-l faci de la prima doză cumpărată. Iată câteva dintre motivele pentru care ar trebui să eviți raionul cu astfel de băuturi:



1. Efectele secundare includ stare de agitație, tremor, dureri în piept, amețeală, insomnie, infarct.

2. Unele dintre ele conțin chiar mai multă cafeină decât scrie pe etichetă ceea ce duce la anxietate și stres cronic.

3. Multe dintre ele au până la 15 lingurițe de zahăr! Pe lângă faptul că dau dependență, zahărul te va deshidrata, va îngreuna sistemul imunitar, pe lângă faptul că provoacă carii și duce la îngrășare.

4. Cafeina din conținut duce la nivel de serotonină redus, ceea ce înseamnă că stările de bine nu vor mai fi percepute corect de creier, iar tu vei cădea ușor, ușor, în depresie.

5. Inima, ficatul, creierul, sistemul digestiv și rinichii vor acționa ca și cum te afli într-o situație limită unde viața ta este pusă în pericol. În cele din urmă, organele tale vitale vor ceda de la efortul depus.

6. Astfel de băuturi te fac să pierzi  ore bune de somn noaptea tocmai pentru a reveni la ele a doua zi, în încercarea de a sta trează.

7. Sunt pline de coloranți artificiali toxici. Unul dintre cele mai cunoscute este roșu 30, care se spune că provoacă migrene, amețeală, comportament agresiv, hiperactivitate, izbucniri necontrolate.

8. Gingko biloba, unul dintre ingredientele cheie, poate da greață, amețeal, palpitații și chiar diaree.

9. Alergii, umflarea limbii, dificultăți de respirație, vomă - toate acestea pot fi rezultatele consumului excesiv de cafeină din energizante.

Sursa: euforia.tv

6/12/2014

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

CAMPIONATUL MONDIAL 2014



Au mai ramas doar cateva ore pana la debutul turneului final al Campionatului Mondial de la Rio

Programul complet al meciurilor de la 

CUPA MONDIALĂ

 

Cupa Mondiala grupa A

Program meciuri:

12/06/14 23:00     Brazilia - Croatia   
13/06/14 19:00     Mexic - Camerun  
 
17/06/14 22:00     Brazilia - Mexico   
19/06/14 01:00     Camerun - Croatia  
 
23/06/14 23:00     Camerun - Brazilia    
23/06/14 23:00     Croatia - Mexic

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Cupa Mondiala grupa B

Program meciuri:

13/06/14 23:00     Spania - Olanda    
14/06/14 01:00     Chile - Australia    

18/06/14 19:00     Australia - Olanda    
18/06/14 22:00     Spania - Chile    

23/06/14 19:00     Olanda - Chile    
23/06/14 20:40     Australia - Spania

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Cupa Mondiala grupa C

Program meciuri:

14/06/14 19:00     Colombia - Grecia    
15/06/14 04:00     Coasta de Fildes - Japonia    

19/06/14 19:00     Colombia - Coasta de Fildes    
20/06/14 01:00     Japonia - Grecia    

24/06/14 23:00     Japonia - Colombia    
24/06/14 23:00     Grecia - Coasta de Fildes

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Cupa Mondiala grupa D

Program meciuri:

14/06/14 22:00     Uruguay - Costa Rica    
15/06/14 01:00     Anglia - Italia    

19/06/14 22:00     Uruguay - Anglia    
20/06/14 19:00     Italia - Costa Rica  
 
24/06/14 19:00     Italia - Uruguay    
24/06/14 19:00     Costa Rica - Anglia

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Cupa Mondiala grupa E

Program meciuri:

15/06/14 19:00     Elvetia - Ecuador    
15/06/14 22:00     Franta - Honduras    

20/06/14 23:00     Elvetia - Franta    
21/06/14 02:40     Honduras - Ecuador    

25/06/14 23:00     Honduras - Elvetia    
25/06/14 23:00     Ecuador - Franta


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////



Cupa Mondiala grupa F

Program meciuri:

16/06/14 01:00     Argentina - Bosnia & Hertegovina
16/06/14 23:40     Iran - Nigeria    

21/06/14 19:00     Argentina - Iran    
22/06/14 01:00     Nigeria - Bosnia & Hertegovina

25/06/14 19:00     Nigeria - Argentina    
25/06/14 20:00     Bosnia & Hertegovina - Iran

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Cupa Mondiala grupa G

Program meciuri:

16/06/14 20:00     Germania - Portugalia    
17/06/14 01:00     Ghana - USA    

21/06/14 22:00     Germania - Ghana    
23/06/14 01:00     USA - Portugalia    

26/06/14 19:00     USA - Germania    
26/06/14 19:00     Portugalia - Ghana

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Cupa Mondiala grupa H

Program meciuri:

17/06/14 19:00     Belgia - Algeria    
18/06/14 01:00     Rusia - Coreea de Sud    

22/06/14 19:00     Belgia - Rusia    
22/06/14 22:00     Coreea de Sud - Algeria    

26/06/14 23:00     Coreea de Sud - Belgia    
26/06/14 00:40     Algeria - Rusia



CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: OPTIMILE DE FINALĂ
28 iunie: locul 1 grupa A - locul 2 grupa B - la Belo Horizonte, ora 19.00 - meciul 49
28 iunie: locul 1 grupa C - locul 2 grupa D - la Rio de Janeiro, ora 23.00 - meciul 50
29 iunie: locul 1 grupa B - locul 2 grupa A - la Fortaleza, ora 19.00 - meciul 51
29 iunie: locul 1 grupa D - locul 2 grupa C - la Recife, ora 23.00 - meciul 52
30 iunie: locul 1 grupa E - locul 2 grupa F - la Brasilia, ora 19.00 - meciul 53
30 iunie: locul 1 grupa G - locul 2 grupa H - la Porto Alegre, ora 23.00 - meciul 54
1 iulie: locul 1 grupa F - locul 2 grupa E - la Sao Paulo, ora 19.00 - meciul 55
1 iulie: locul 1 grupa H - locul 2 grupa G - la Salvador, ora 23.00 - meciul 56

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: SFERTURILE DE FINALĂ
4 iulie: câștigătoare meci 53 - câștigătoare meci 54 - la Rio de Janeiro, ora 19.00 - partida 57
4 iulie: câștigătoare meci 49 - câștigătoare meci 50 - la Fortaleza, ora 23.00 - partida 58
5 iulie: câștigătoare meci 55 - câștigătoare meci 56 - la Brasilia, ora 19.00 - partida 59
5 iulie: câștigătoare meci 51 - câștigătoare meci 52 - la Salvador, ora 23.00 - partida 60

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: SEMIFINALE
8 iulie: câștigătoare meci 57 - câștigătoare meci 58 - la Belo Horizonte, ora 23.00 - partida 61
9 iulie: câștigătoare meci 59 - câștigătoare meci 60 - la Sao Paulo, ora 23.00 - partida 62

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: FINALA MICĂ
12 iulie: învinsa meci 61 - învinsa meci 62 - la Brasilia, ora 23.00

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: FINALA
13 iulie: câștigătoare meci 61 - câștigătoare meci - la Rio de Janeiro, ora 22.00.


























Obiceiuri care îți distrug colonul

Colonul - sau intestinul gros - este o parte importantă a organismului tău, fiind și cel prin care se elimină resturile alimentelor cu toxine, apă, săruri și nutrienți. Anumite obiceiuri pot distruge buna funcționare a colonului, iar în timp te poți confrunta cu numeroase probleme de sănătate.



Este foarte important să mănânci sănătos și să ai grijă de tine nu doar pentru piele strălucitoare, păr bogat și unghii puternice, ci pentru întreg organismul, inclusiv pentru colon. În intestinul gros se găsesc miliarde de bacterii - ce compun flora intestinală - care ajută la buna funcționare a acestuia, iar obiceiurile rele pot determina un dezechilibru al florei intestinale. Vezi care sunt acestea:
Nu mănânci fructe și legume
Fructele și legumele proaspete sunt bogate în fibre, ce ajută tractul digestiv și eliminarea materiilor fecale. Dacă nu ți-ai făcut un obicei din a mânca fructe și legume proaspete, riști să devii constipată, iar constipația poate determina apariția disfuncțiilor la nivelul colonului. Ca să nu îți distrugi colonul, ar trebui să mănânci fructe și legume proaspete zilnic, măcar o dată pe zi.


Sursa: unica.ro

Te vei lăsa de fumat INSTANTANEU

Rămâi șocat când afli ce conțin de fapt țigările!

 

Nu este o noutate cât de nocive sunt tigările pentru sănătatea noastră, însă nu mulți știu ce substanțe inhalează de fapt, atunci când fumează. În Carolina de Nord a fost conceput un site care să-i ajute pe locuitorii ținutului Forsyth să se lase de fumat și le-au arătat că țigările conțin nu mai puțin de 4.000 de chimicale.
Substanțe precum arsenicul, folosit pentru a otrăvi șobolanii sau acetona care îndepărtează oja de pe unghii, amoniacul utilizat la curățarea toaletei sau butanul, sunt doar câteva din otrăvurile ce se găsesc în tigări. De asemenea, hexamina (întrebuințată la aprinderea grătarului), monoxidul de carbon, acidul acetic (oțetul), cadmiul (folosit pentru producerea bateriilor), cianura si insecticidul interzis numit DDT se află și ele în țigari. Toate acestea sunt otrăvitoare și cauzează cancer, potrivit dailymail.co.uk.
“Ceea ce complică acest lucru și mai mult este că respectivele chimicale, atunci când ard, formează alte chimicale care au și ele efecte nocive asupra sănătății”, a declarat doctorul Luz Claudio pentru Medical Daily.


Sursa: Antena1

 

CUTREMURATOR


A ajuns sa arate ASA dupa ce a consumat ASTA timp de 5 ani.


Priviti cu atentie imaginea alaturata si intipariti-o bine in minte!

Se spune ca viciile distrug usor usor organismul celor care sunt dependenti de ele, insa atunci cand se intrece masura pana la moarte nu este decat un singur pas.

In doar 5 ani, de la un om complet normal, tanarul pe care il vedeti in imagine a ajuns sa arate asa. Cine este de vina pentru starea dezastruoasa in care se afla? Dependenta de amfetamine!

Substante deosebit de nocive si periculoase, amfetaminele pot produce in organism cele mai socante transformari. Iata si alte cazuri.


Sursa: Kanal D

Fetita care se transforma in statuie

Boala genetica rara de care sufera un copil de trei ani

 


 



 Millie Barker sufera de una dintre cele mai rare boli genetice din lume. Un al doilea schelet se formeaza pe muschii micutei.


Nimic nu iubeste mai mult pe lume Millie Barker decat sa danseze si sa se joace cu prietenii ei, insa mama fetitei priveste cu teama la fiecare pas pe care il face copilul ei. Curajoasa si mereu vesela, Millie nu este constienta inca de gravitatea bolii de care sufera, boala care o transforma treptat intr-o statuie vie.
Un al doilea schelet se formeaza treptat pe muschii ei. In cele din urma, structura osoasa ii va restrictiona complet miscarile. Fiecare cazatura, fiecare lovitura, fiecare vanataie poate declansa formarea unei noi structure osoase.
"O primesc cu sufletul la gura. Vreau sa aiba o copilarie normala, insa, in acelasi, timp, imi vine sa o invelesc in vata", a spus Lorraine Turner, mama micutei.
Millie nu are voie sa merga cu bicicleta sau sa se dea pe trambulina, insa nu stie nimic despre cumplita boala de care sufera.
"Cea mai mare frica a mea este momentul in care va creste si voi fi nevoita sa-i explic prin ce trece", a spus Lorraine.
Millie este una dintre cele 700 de persoane din lume care sufera de fibrodisplazie osificanta progresiva. Bolnavii nu traiesc mai mult de 40 de ani. Desi cercetatorii lucreaza la un leac, inca nu s-a descoperit unul.

Sursa: ProTv

 

6/11/2014

Sânziana Buruiană a fost bătută de Zuluf la nuntă

Află de la ce a pornit totul

 

 

Dragoste cu năbădăi! Sânziana Buruiană (29 de ani) şi fotbalistul Nicolae Zuluf (26 de ani) trăiesc o idilă care depăşeşte uşor graniţele telenovelelor! De altfel, gelozia tânărului i-au adus pe cei doi de nenumărate ori în pragul unor discuţii aprinse. Cel mai recent episod s-a consumat în urmă cu o lună la o nuntă unde se pare că cearta a degenerat şi, pe lângă lucrurile urâte pe care şi le-au spus, Sânziana a fost agresată fizic.

Se gândesc şi ei serios să ajungă în faţa altarului, iar până atunci «exersează» la nunţile prietenilor! Din păcate, rolurile de mire şi mireasă nu li se potrivesc ca "o mânuşă" Sânzienei şi iubitului ei, Nicolae Zuluf. La o petrecere unde au fost invitaţi fotbalistul şi partenera lui, distracţia s-a stins repede pentru cei doi. Înconjuraţi de invitaţi numai unul şi unul, blondina şi fotbalistul s-au prezentat şi ei aranjaţi la patru ace, aşa cum impunea dress-codul evenimentului.

Chiar dacă blondina a arătat ca o prinţesă, iubitul ei a început să devină rece ca gheaţa când a surprins-o pe Sânzi că arunca, din când în când, ocheade prietenilor mirelui, fotbalist brazilian. Nici nu este de mirare că invitaţii, jucători de fotbal cu trupurile bine lucrate la sală, i-au atras atenţia fotomodelului. Pentru Zuluf însă a fost picătura care a umplut paharul amar al geloziei.

Cu nervii întinşi la maximum, acesta i-a cerut imediat explicaţii consoartei. Ca să nu facă vreo scenă în public, dat fiind faptul că fotbalistul se aprinde repede şi este gelos din fire, acesta a chemat-o pe blondină în toaleta restaurantului. Aici cei doi şi-au aruncat cuvinte grele. Degeaba a încercat Sânziana să se scuze, căci argumentele ei nu au ţinut şi în secunda doi s-a trezit trasă de păr. Surse din anturajul cuplului au povestit pentru Spynews că cei doi s-au retras de la nuntă la scurt timp după scandal, ba chiar au plecat separat de la petrecere.
Contactaţi telefonic, Sânziana şi Zuluf au avut însă cu totul altă versiune a poveştii. Dacă fotbalistul a recunoscut că iubeşte pătimaş şi este mai gelos de fel, blondina  a susţinut sus şi tare că iubitul nu s-a atins de niciun fir de păr din capul ei. „De obicei noi stăm puţin la nunţi. Nu este al meu tocmai în apele lui la astfel de petreceri”, a explicat Sânziana Buruiană.
Nu ar fi pentru prima dată, însă, când blondina ar avea de pătimit din cauza comportamentului fotbalistului. Fotomodelul a avut şi în trecut de tras din cauza geloziei iubitului ei. Aceleaşi surse povestesc că tânăra este terorizată cu telefoane şi verificată la sânge.

 

sursa :spynews.ro

 

 

 

 

 

 

Veste EXCELENTĂ pentru GIGI BECALI.

Negocierile dintre PSD şi PPDD vizează ELIBERAREA .

Bombă în negocierile dintre PSD şi PPDD. Potrivit România TV, Dan Diaconescu le cere parlamentarilor să scoată de la sertar Legea amnistiei. Principalul beneficiar al eliberării înainte de termen ar fi GIGI BECALI, pe care Diaconescu a promis în repetate rânduri că îl va elibera din arest.
În focul negocierilor dintre PSD şi PPDD, partidul lui Dan Diaconescu pune gaz pe foc şi cere scoaterea de la sertar a Legii aministiei, care a stârnit foarte multe scandaluri la sfârşitul anului trecut, atunci când a fost pusă pe masa Comisiei Juridice din camera Deputaţilor.
Potrivit România TV, de Legea amnistiei poate profita Gigi Becali, deorece legea presupune ca acei condamnaţi care au primit pedepse până la 5-7 ani închisoare să poată fi eliberaţi mai devreme. Dan Diaconescu a promis în repetate rânduri că va face tot posibilul pentru eliberarea din închisoare a lui Gigi Becali, chiar înainte de alegerile europarlamentare de luna trecută liderul el declarând la miting electoral: "Dacă câştigăm pe 25 mai, Gigi Becali poate fi liber pe 26 mai".

De asemenea, chiar Dan Diaconescu ar putea fi unul dintre beneficiarii acestei legi, având în vedere că şi el riscă o condamnare, într-unul din multele dosare pe care le are pe rol.

În momentul de faţă, negocierile dintre PSD şi PPDD sunt însă în impas.


Sursa: Romania TV

 

IATA CUM ACTIONEAZA ROSIILE IN CORP.

LE CONSUMI ZI DE ZI, INSA STII CE EFECTE AU ASUPRA ORGANISMULUI?



Reduc riscul aparitiei bolilor de inima

Colesteroul este unul dintre factorii majori care maresc riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare. Insa, un consum constant de rosii ofera organismului numeroase vitamine si antioxidanti care previn depunerea colesterolului pe artere. 

Previn aparitia cancerului

Rosiile au proprietati antiinflamatoare si antioxidante, fapt pentru care riscul de a suferi de cancer se reduce in mod semnificativ in cazul persoanelor care le consuma in mod constant.

Te ajuta sa slabesti

Intrucat sunt sarace in calorii (100 g de rosii contin doar 18 calorii) si abunda in fibre, rosiile sunt indicate pentru consum chiar si atunci cand se urmeaza o dieta.

Mentin tineretea si frumusetea pielii

Odata cu trecerea timpului, pielea este din ce in ce mai vulnerabila in fata radicalilor liberi, fiind predispusa la ridare. Cu toate ca acest proces este inevitabil, rosiile au puterea de a-l incetini.


6/10/2014

Drama unei tinere de 19 ani

Mai mulţi bărbaţi se bat cu agresorii să o scape de viol

Şapte bărbaţi au tăbărât pe sărmana femeie, rupându-i hainele, lovind-o şi abuzând-o sexual. Imagini postate pe site-urile de social media o arată pe tânără goală şi însângerată, dar şi pe câţiva bărbaţi care se luptau să o protejeze, să o scoată din mijlocul mulţimii. Oficialii egipteni, pentru ca în piaţa Tahrir din Cairo s-a petrecut grozăvia, spun că au arestat deja mai mulţi bărbați pentru agresiuni sexuale în cazul fetei, chiar în timpul festivităților de la inaugurarea noului preşedinte egiptean,  Abdel-Fattah al-Sisi.

Un al doilea val de furie s-a declanşat atunci când invitatul unul post egiptean de televiziune a fost intrebat de ce crede ca se petrec astfel de abuzuri sexuale in public. Acesta a raspuns ca nu stie, dar crede ca de fericiti ce sunt.

 

Durere fără margini pentru SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP a jucat sâmbătă finala de la Roland Garros, însă fericirea familiei sale a fost umbrită de un deces.

După bucuria naţională prilejuită de calificarea SIMONEI HALEP în finala de la Roland Garros, nimic nu avea să prevestească ceea ce s-a întamplat la numai doua zile dupa ce Simona şi familia sa s-au întors în România.

Paparazzii cancan.ro au filmat un eveniment incredibil de dureros care s-a petrecut în familia sportivei. La doar două ore după ce Simona şi părinţii ei au ajuns în Constanţa, aceştia au fost nevoiţi să meargă la înmormântarea unui unchi, pe care Simona l-a iubit enorm. Cu greu s-au abţinut să nu plângă şi s-au îmbărbătat unii pe alţii într-un moment în care sportivă ar fi trebuit să răsufle uşurată şi să se bucure de performanţă ei.




Această nu este singură tragedie care loveşte familia Halep de când Simona a început turneul. În luna martie ea a mai suferit o grea pierdere, după ce mătuşa ei s-a stins din viaţă după o lupta cu o boală incurabilă.


Anda Adam a exagerat cu operatiile estetice.

Anda Adam, cu fata umflata din cauza operatiilor estetice! Nu o mai recunost

Ce inseamna pentru vedete a fi frumos frumoasa? Va spun eu: cat mai multe operatii estetice incat sa semene cu niste papusele Barbie, scoase din cutie.
Anda Adam pare sa fie adepta tuturor interventiilor care te intineresc si iti schimba aspectul. Cantareata a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care este de nerecunoscut: are fata usor umflata, extrem de intinsa incat pare ca se mira, buzele foarte mari si pielea din zona ochilor parca ar fi fost trasa incat niciun rid sa nu mai fie vizibil.
Cu un machiaj destul de simplu foarte rar o vedem pe Anda Adam purtand un machiaj natural,Anda pare mai schimbata .


O maimuța terorista

Toți turiștii care ajung în orășelul Puerto Misahualli sunt așteptați de gazda locului: maimuțica nebună.

Maimuța se plimbă liberă pe străzile din Ecuador și terorizează toți turiștii. Aceasta fură obiecte și chiar îi caută pe oameni prin buzunare. 

Unii se amuză, însă ajung să se enerveze atunci când își dau seama că le lipsește portofelul din buzunar sau diferite obiecte valoroase.

„Pe de o parte te amuză când le vezi făcând tot felul de trăsnăi, dar e neplăcut când ești chiar tu victimă. O turistă a râs teribil urmărind maimuța, însă la final și-a dat seama că nu mai are nimic în buzunar", a declarat pentru Daily Mail, fotograful Pete Oxford,cel care a surprins maimuța în acțiune. 

maimutanebuna2.jpg


S-a decis! Timişoara, al doilea oraş din România care va avea metrou


Timişoara, cel mai mare oraş din vestul ţării, ar putea să aibă în curând o linie de metrou

Conform spuselor primarului Nicolae Roibu linia de metrou va avea o lungime de 8 kilometri şi va lega centrul oraşului de aeroport. Proiectul urmează să intre în planul de buget pentru perioada 2014-2020, sursa de finanţare nefiind încă cunoscută, relatează Timiş Online.

Asta e soluţia – liniile de cale ferată trebuie să fie duse în subteran, şi cu această ocazie sigur că se va realiza şi o conexiune tip metrou între câteva puncte cheie ale oraşului nostru: Gara de Nord, zona mall, Gara de Est, aeroportul, toate pot ajunge să fie legate şi se va putea face repede şi la preţuri convenabile aşa ceva. Sunt acele utilaje cârtiţă care străpung munţii, merg pe sub mări, pe unde vrei”, a spus Robu.

Linia de metrou va porni de la Gara de Nord, va ajunge la Gara de Est şi se va termina la Aeroportul Internaţional Timişoara.


6/09/2014

Asa arata prezervativul viitorului

Va fi o placere sa faci sex protejat

 


 



Noile prezervative ar urma sa fie facute din hidrogel si ar putea salva vieti, reduce numarul de sarcini neplanificate si ar face sexul protejat sa devina mai placut.

O echipa de cercetare de la Universitatea din Wollongong lucreaza la un nou tip de prezervativ, in care latexul urmeaza sa fie inlocuit cu un biomaterial, similar cu cel folosit pentru lentilele de contact.

Conform oamenilor de stiinta, substanta din care va fi facuta se lubrifiaza singura si are o textura similara cu cea a tesutului uman, oferind mai multe senzatii. Hidrogelul este transparent si biodegradabil.

Miss SUA 2014: Frumoasa de origine latina

Nia Sanchez, încoronata Miss USA

 

 Cea mai frumoasă americancă ce va reprezenta țara la Miss Univers vine din Nevada și are 24 de ani. Prin frumusețea, talentul și inteligența ei, Nia Sanchez a dovedit juriului de la Miss USA 2014 că este mai valoroasă decât celelalte 50 de colege de podium ale sale.

Distinsă cu cel de-al 63-lea titlu Miss USA, Nia Sanchez locuiește în strălucitorul Las Vegas, iar în spatele chipului său angelic se ascunde o fată dură și cu mult spirit de competiție.
O dovedește centura neagră la taekwando cu patru dani pe care o deține. Nia Sanchez este prima Miss Nevada care câștigă prestigioasa competiție de frumusețe și a patra hispanică din istoria laureatelor aceluiași concurs.
Competiția de frumusețe cu miză de zile mari a avut loc aseară, în Louisiana. 

POVESTEA CUTREMURĂTOARE

Sunt nascută dintr-un viol

 

 Una dintre concurentele la Miss SUA, competitie care se desfasoara in weekend, a facut o dezvaluire cutremuratoare. Aceasta a afirmat ca s-a nascut in urma unui Viol

Valerie Gatto, in varsta de 24 de ani, a povestit ca mama ei a fost abuzata sexual sub amenintarea cutitului, la varsta de 19 ani, potrivit. Atacatorul nu a putut fi identificat, totul intamplandu-se pe o strada intunecata.


 

Lavinia Parva le da peste nas tabloidelor

Cum arata cu adevarat corpul ei 

 Dupa ce o buna perioada a stat deoparte de lumea mondena a Capitalei, de cand are o relatie cu Stefan Banica, Lavinia Parva este urmarita la tot pasul, iar fiecare aparitie publica este taxata de catre presa tabloida.

In ultima vreme au existat o multime de articole care vorbeau despre faptul ca focoasa bruneta ar fi pus cateva kilograme pe ea, iar acest lucru a fost prima data pus pe seama unei sarcini, a doua oara pe seama unei probleme de sanatate, dar acum lucrurile au capatat o alta intorsatura, iar Lavinia a luat atitudine pe o retea de socializare.
 
 
 


 

 Dupa ce au aparut o multime de fotografii in care erau scoase in evidenta burta si fesele artistei, Lavinia le-a raspuns criticilor sai cu aceeasi moneda. A publicat si ea o imagine in care apare imbracata in costum de baie, dar surpriza, nici urma de kilograme care sa ii deformeze trupul asa cum
s-a speculat. 
In descrierea pozei, partenera lui Stefan Banica a tinut sa lamureasca si mai mult lucrurile care pareau scapate de sub control: "Dragii mei, in ultimul timp am aflat din anumite publicatii ca sunt foarte grasa. Adevarul e ca, atunci cand am vazut fotografiile, m-am speriat si eu, cand mi-am dat seama ce poate face photoshopul.
 
Asa ca, "orientandu-ma" dupa acele imagini, mi-a fost frica ca nu voi avea loc pe o plaja normala si am cautat una pustie, pentru a putea ocupa tot nisipul!    
 
Sunt foarte "simpatici" cei care iti doresc cu tot dinadinsul sa faca rau gratuit. Va doresc o zi minunata si sa ne bucuram in continuare de soare!"
 
De altfel, si pe scena, la concerte, imaginea Laviniei este una impecabila. Vedeta nu se sfieste sa poarte tinute provocatoare, pantaloni scurti si mulati, care ii pun in evidenta picioarele interminabile. 
 
 


Are Talent

Cum a reusit sa stranga pana acum aproape 12 milioane afisari 

 


 


O tanara a gasit cea mai rapida metoda de a-si promova talentul.

Pe fata din clipul de mai jos o cheama Jess Greenberg si a devenit vedeta pe internet dupa ce a publicat mai multe coveruri dupa hituri rock. Pe langa talentul muzical, tanara nu uita sa isi etaleze de fiecare data si decolteul, destul de generos.
Cel mai de succes dintre toate clipurile ei  - un cover dupa binecunoscuta piesa "Highway to hell" a trupei AC/DC. E greu de zis daca cei aproape 12 milioane de oameni care au vazut-o cantand au fost atrasi mai mult de vocea sau de decolteul ei.



Sursa: ProTv