Featured Post 6

1/15/2015

Scapă de BĂTĂTURILE INESTETICE la tine acasă !!!

Bătăturile sunt ușor de văzut. Ele pot avea un mic punct roșu în mijloc, înconjurat de piele gălbuie moartă. Cert este că sunt inestetice şi că dau bătăi de cap multor persoane.




Bătăturile vechi ar trebui tratate cu ajutorul medicilor, însă în cazul celor noi, situaţia mai poate fi salvată.

Îți poți înmuia picioarele regulat și poți folosi o piatră ponce sau o pilă pentru bătături pentru a reduce mărimea bataturilor.

Gălbenelele au calități antiseptice. Sucul frunzelor este un excelent remediu pentru negi. Seva din tulpină ajută la vindecarea negilor și a bătăturilor. Tot ce trebuie să faci este să tăi tulpină în lungime și să aplici sucul pe zonele afectate. Folosește acest tratament de la primele semne de apariție ale bătăturii.

Înainte de culcare, ține picioarele în apă călduță timp de 20 de minute. Taie o bucățică dintr-un ananas și aplică pe bătătură. Poți tăia o bucățica mai mică pe care s-o lași sub cioarap întreagă noapte. Repetă 4 - 5 nopți consecutiv.

O jumătate de cană de făină de orez se amestecă cu puțină apă cât să se formeze o pastă. Aplică pastă pe bătătură și lasă până se usucă, scrie topsanatate.ro. 


Sursa: spynews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu