Featured Post 6

6/20/2018

Inceteaza sa te minti singura.

                                Încetează să mai scormonești în trecut pentru a găsi toate acele momente în care crezi că puteai face altceva, acele momente în care crezi că ai greșit și că ar fi trebuit să acționezi altfel, poate, să iubești mai mult, să spui mai des că îți pasă sau, poate, să pleci mai devreme, să nu îi mai dai șansa să te rănească de atâtea ori. Încetează să mai crezi că greșelile pe care le-ai făcut în trecut te definesc pe tine ca om. Greșelile nu ne vor defini niciodată pentru că sunt un altfel de alegeri.





                             Încetează să îți mai cauți defecte și învață să te iubești exact așa cum ești pentru că ești un om frumos și trebuie să știi asta. Trebuie să încetezi să mai crezi că defectele tale îi vor împiedica pe ceilalți să te iubească. E total greșit. Oamenii care vor să te iubească o vor face oricum, nu le va păsa și vor începe cu ce e mai rău din tine pentru a-ți demonstra că pentru ei ești perfectă așa cum ești. Să știi că omul care te va iubi cu adevărat nu va ține cont de trecutul tău, de greșelile tale sau de toate defectele pentru care crezi tu că nu meriți să fii iubită. 
                             Să știi că cei mai frumoși oameni, cei care iubesc sincer, au adesea un trecut care doare și nu sunt nici pe departe perfecți. Dar au învățat să se accepte și să se iubească. Au învățat că nu trebuie să schimbe felul lor de a fi doar pentru a primi iubire. Dacă trebuie să te schimbi și să renunți la a mai fi tu însăți pentru a primi iubire, atunci mai bine nu. Mai bine așteaptă, iar oamenii care nu vor dori să te schimbe nu vor întârzia să apară. Uneori trebuie doar să îi aștepți. Uneori e de ajuns să lași oamenii să se întoarcă spre tine fără să fie nevoie să mai alergi tu după ei. 




Sursa: DamaDeTrefla

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu